Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
2015-2016 Sezonunda Kanal Kanal Yeni Amerikan Dizileri: CBS

3) Supergirl

Yayın Tarihi: 26 Ekim Pazartesi, 20:00’de

Dizinin ilk bölümü çok önceden internete verilmiş durumda.

Konu: DC Comics’in ünlü kahramanı Superman herkesçe malum. Supergirl ise onun kuzeni, aynı gezegendenler ve asıl adı Kara Zor-El.

12 yaşındaki Kara, kuzeninin hemen arkasından onu koruması için Dünya’ya gönderilir ama bir karışıklıktan dolayı onunla birlikte aynı yere ulaşamaz. Yıllar sonra Dünya’ya iniş yaptığında hala 12 yaşındadır ve kuzeni bildiğimiz Superman olmuştur, onun yardımına da ihtiyacı yoktur. Onun sayesinde koruyucu ailesi Danver'ların yanına yerleşir ve güçlerini kullanmadığı bir hayata başlar.

Aradan 12 yıl geçer, Kara, National City’de yaşamaktadır ve artık 24 yaşındadır. Üstelik medyanın önemli ismi Cat Grant’ın yanında asistan olarak işe girmiştir. Kız kardeşinin bindiği uçağın düşmek üzere olduğunu görünce yıllar sonra güçlerini kullanmaya başlayan Kara, şehirde büyük yankı uyandırmasıyla birlikte bu güçleri kötülerle savaşmak için kullanmaya devam etmeye karar verir.

Kara’yı Glee (Marley Rose) veya Whiplash izleyenlerin tanıyacağı Melissa Benoist canlandırıyor. Dizinin arkasındaki isimler arasında Arrow ve The Flash’ı hazırlayan Greg Berlanti ve Andrew Kreisberg de var.

Fragman

1 2 3 4 5 6 7 8
Aytaç Kara
21/08/2015 08:42
YORUMLAR




DİĞER HABERLER