Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
34. Film Festivali’ndeki Oscar aday adayları

Şimdi reklamlar:

34. İstanbul Film Festivali 4 Nisan’da başlıyor:

İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından on birinci kez AKBANK sponsorluğunda düzenlenen 34. İstanbul Film Festivali 4-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dünya sinemasının yeni örneklerinden ödüllü filmlere, Türkiye sinemasının en yenilerinden klasiklerine, yeni keşiflerden başyapıtlara, yönetmen ve oyuncuların katılımıyla yapılacak söyleşilerden partilere, şehrin gözü iki hafta boyunca festivalde olacak.  Festival, 20’nin üzerinde bölümde 62 ülkeden 222 yönetmenin 204 filminin yanı sıra ücretsiz olarak gerçekleştirilecek usta sinemacıların katılacağı söyleşi ve atölye çalışmalarını, sinema dersleri ile özel etkinlikleri izleyicilerle buluşturacak.

Şehrin gözü festivalde, festival heyecanı sosyal medyada:

Festival filmleri, etkinlikler, konuklar ve program bilgilerine çok rahat ulaşabileceğiniz sosyal medya hesaplarını takip edin, festival heyecanını yanınızda taşıyın. Programınızı yaparken ve festivalde iki film arası soluklanırken, gözünüz Facebook ve Tumblr sayfalarında, Twitter ve Instagram hesaplarında olsun. Yarışmalarla eğlenin, programı yakından tanıyın, sürpriz hediyelerden kazanma şansını yakalayın. #istfilmfest15 etiketini kullanın, siz de festival sohbetinin parçası olun.

İstanbul Film Festivali’ni sosyal medyadan takip etmek için:

facebook.com/istanbulfilmfestivali

twitter.com/ist_filmfest

instagram.com/istfilmfest

istfilmfest.tumblr.com

youtube.com/iksvistanbul

İKSV Mobil yenileniyor:

Festival programına festivalin resmi web sitesi film.iksv.org’un yanı sıra İKSV Mobil’den de ulaşılabilecek. İKSV Resmi İletişim Sponsoru Vodafone’un katkılarıyla yenilenen İKSV Mobil uygulamasının yeni sürümü AppStore ve Google Play Store’dan 25 Mart’tan itibaren ücretsiz olarak indirilebilecek.

Biletler: Festival biletleri 28 Mart Cumartesi günü 10.30’ta Biletix satış kanalları, Atlas ve Rexx sinemalarında açılacak ana gişelerden satışa çıkacak.  İstanbul Film Festivali’nde bu yıl 28 Mart’tan itibaren gösterimlerin başlayacağı 4 Nisan tarihine kadar tüm izleyiciler biletlerini %10 indirimli alacak.

Bilgi için: film.iksv.org

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

27/03/2015 10:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER