Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Altın Küre 2016: Kim Kazanır Kim Kazanmalı

En İyi Erkek Oyuncu (Dizi, Komedi ya da Müzikal)

Aziz Ansari, Master of None

Gael Garcia Bernal, Mozart in the Jungle

Rob Lowe, The Grinder

Patrick Stewart, Blunt Talk

Jeffrey Tambor, Transparent

Kim Kazanır: Bak işte. Konuştuğumuz Emmy’ler olsa Jeffrey Tambor yaz geç, buzlu badem eşliğinde viskini yudumla, tutunca arkadaşlarına kötü adam gülüşleri at. Yine de kafa karıştıran şeyler var; örneğin Aziz Ansari’nin oyunculuğunu beğenmiyorum ancak “kabul konuşması iyi olur,” diye gereksiz oy alma ihtimali var. Mozart in the Jungle’ın sürpriz adaylıklarından bir ödül çıkarması onun da Gael Garcia Bernal’e gitmesi beklenebilir. Üstelik HFPA (Hollywood Foreign Press Association/ H. Yabancı Gazeteciler Birliği) aynı oyuncuya üst üste ödül vermeyi hiç sevmez, hele bu tür kategorilerde. (En son Alec Baldwin altı yıl önce.) Her şeye rağmen Jeffrey Tambor diyorum.

Kim Kazanmalı: Jeffrey Tambor.

En İyi Kadın Oyuncu (Dizi, Komedi ya da Müzikal)

Rachel Bloom, Crazy Ex Girlfriend

Jamie Lee Curtis, Scream Queens

Lily Tomlin, Grace and Frankie

Julia Louis-Dreyfus, Veep

Gina Rodriquez, Jane the Virgin

Kim Kazanır: HFPA’nın bu kategoride ilk kez aday olan, (’11 Laura Linney, ’12 Laura Dern, ’13 Lena Dunham, ’15 Gina Rodriguez diye gider bu liste,) özellikle de genç aktrislere ödül vermesi Altın Küre’nin nadir paternlerinden. Bütün oklar Rachel Bloom’u işaret ediyor.

Kim Kazanmalı: Julia-Louis Dreyfus’la ilgili methiyelerimi tükettim. Seviyorum. Üstelik görkemli kariyerinde sadece 1 Altın Küre’si var. Saçmalık. Underdog sevmek de bir yere kadar.

En İyi TV Dizisi (Komedi ya da Müzikal)

Casual

Mozart in the Jungle

Orange Is the New Black

Silicon Valley

Transparent

Veep

Kim Kazanır: Transparent.

Kim Kazanmalı: Bu, dizilerin kalitesiyle ilgili bir kazanmalı yorumu değil, olmasın da zaten. Ben komedi dizisi deyince gülmek istiyorum. Beni de en çok Silicon Valley güldürüyor. Neden-sonuç ilişkisi be kardeşim.

1 2 3 4 5 6 7
Aras Bayram
09/01/2016 04:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER