Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Çetin Tekindor'dan göz yaşartan şiir!

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un başrollerini üstlendiği ekranların en çok izlenen yapımı Karadayı'da bu hafta Çetin Tekindor'un seslendireceği şiir izleyenleri gözyaşlarına boğacak.

Yeni bölümde usta oyuncu Çetin Tekindor'un canlandırdığı Nazif karakteri oğlu Mahir'in suçunu üstlenerek aldığı hapis cezası üzerine yürek burkan bir şiir seslendirecek. "Gidiş" adlı şiirde; "Gidersen yaşın genç kalır.Bir çocuk daha ölür .Gitmek yok.Bir Fatiha’ya daha gücüm yok!" sözleri ekran başındaki izleyenlere duygusal anlar yaşatacak.

FERİDE İPUCU PEŞİNE DÜŞÜYOR!

Karadayı'da yaklaşık üç sezon boyunca ortaya çıkması beklenen sorular cevap buluyor. Geçtiğimiz bölümde Nazif'in Feride'ye babası Mehmet Saim'in Beyefendi olduğunu itiraf etmesi dizinin unutulmaz anlarından biri oldu. Heyecan dolu yeni bölümde Feride;babasının beyefendi olup olmadığı öğrenmek için önce annesi Kerime'ye ardından hapishanede olan Mahir'le yüzleşecek. Sevdiği adamın babasını vurmak istemesini kabullenemeyen Feride yeni bölümde izlerin peşine düşecek.  İzleyenleri derinden sarsacak bir bölümle ekrana gelecek bölümde yaşanacak yeni gelişmeler nefes kesen bölümle ekrana gelecek.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylen Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayratktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği Karadayı 13 Nisan Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.

Bölümün fragmanlarını buradan izleyebilirsiniz.

1 2 3 4 5 6 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER