Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 11: Dördüncü Günden İlk İzlenimler

Ryan Murphy’nin FOX’a hazırladığı yeni dizi Scream Queens ve FX dizisi American Horror Story panellerini ortak yaptılar. Scream Queens’ten Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Skyler Samuels, Abigail Breslin, Billie Catherine Lourd ve Keke Palmer katılırken American Horror Story: Hotel’den Kathy Bates, Angela Bassett, Sarah Paulson, Evan Peters ve Matt Bomer katılmış.

* Öncelikle bu sezon Jessica Lange olmadan yoluna devam edecek olan ve Hotel temasını işleyecek American Horror Story’den başlayalım.

- American Horror Story’den Lady Gaga’lı bir poster için şuradan.

- Lady Gaga’nın diziye nasıl dahil olduğu sorusuna Murphy “Bana diziyi sevdiğini ve dahil olabilir miyim diye sorduğu bir mail attı. Ben de EVET diye cevap verdim.” demiş.

- Sarah Paulson’ın en favori karakteri Lana Winters olmuş.

- Emma Roberts şimdilerde Scream Queens kadrosunda olmasının American Horror Story ile işinin bitmesi anlamına gelmediğinin altını çizmiş. (Zaten geçenlerde sezonu 15 bölüm sürecek Scream Queens bittikten sonra AHS çekimlerine geçeceği ve sezonun sonlarına doğru konuk olacağına dair haberler de çıktıydı.)

- Bazı American Horror Story: Hotel karakterlerinin isimleri açıklanmış: Matt Bomer: Donovan, Evan Peters: Mr. March, Sarah Paulson: Hipodermik Sally ve Kathy Bates: Iris. Lady Gaga'yı söylemekten kaçınmışlar.

- Angela Bassett, Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates ve Lady Gaga kötü karakterleri oynayacaklarmış. Lady Gaga Murphy’den kötü bir karakteri oynamayı özellikle istemiş.

- American Horror Story sezonlarının birbiriyle bağlantılı olduğuna dair daha çok şey görecekmişiz ve sezonda otele tanıdık yüzler gelecekmiş.

- Matt Bomer’ın iç çamaşırıyla olduğu bir sahne de varmış.

 

* FOX’un yeni dizisi Scream Queens, tema olarak içinde komediyi de bulunduran ve mekânı üniversite olan bir seri katil hikâyesi. Çok daha önce paylaşılan fragmanı için şuraya bakabilirsiniz.

- Sarah Paulson’ı panelde bulmuşken “Scream Queens’te olacak mısınız?” diye sormuşlar. O da AHS: Coven’a gönderme yaparak “Ben Supreme’im.” diyerek açık kapı bırakmış. (Scream Queens’te üniversitedeki bir kız birliğini merkeze alıyorlar.)

- Ryan Murphy dizi için “Eğer Jamie Lee Curtis kabul etmeseydi bunu yapamazdım.” demiş. Dizide Curtis’in 18 yaşında biriyle seks sahnesini izleyecekmişiz ve ikinci bölümde 1978’de oynadığı Halloween’e bir saygı duruşunda bulunacaklarmış.

- Bütün oyuncularla onların katil olduğuna dair çekimler yapmışlar. Hiçbir oyuncu da katilin kim olduğundan haberdar değilmiş. Dikkat edersek katilim kim olduğunu ilk bölümden anlayabilirmişiz.

- Abigal Breslin dizide özellikle bir kötü karakteri canlandırmak istemiş ve istediği de olmuş.

1 2 3
Aytaç Kara
13/07/2015 02:18
YORUMLAR




DİĞER HABERLER