Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Comic Con’dan Notlar 8: 3. Günden İlk İzlenimler

* NBC’nin karşımıza getireceği yeni dizilerden birisi de Blindspot ve 21 Eylül’de başlayacak. Çok daha önce yayınlayacağı fragmanı da şurada ve o da Comic Con’daydı.

Dizinin konusu New York’ta Times Square‘de hafızasını kaybetmiş bir kadının bir ‘çantanın’ içinde bulunmasıyla birlikte başlıyor. Üstü dövmelerle kaplı kadındaki dövmelerden birisi bir FBI ajanı ile bağlantılı çıkınca adam kendisini karmaşık bir komplonun ortasında buluyor.

- Panelde denilene göre yapımcı bu konuyu yatakta uzanmış televizyona uyacak bir fikir düşünürken bir anda buluvermiş.

- Her bölümde kadının vücudundaki bir dövme haftanın davası olacakmış. Her hafta bu isimsiz kadın başına gelenlerden kimin sorumlu olduğuna dair bir şeyler ortaya çıkaracakmış. 'Formüllü' bir dizi olacka yani...

- Jaime Alexander’ın vücudundaki dövmelerin yapımı yedi saat sürüyormuş.

 

* Comic Con’a uğrayan dizilerden birisi de Syfy’ın 12 Monkeys’iydi. Dizinin paneline katılanlara şuradan bakabilirsiniz.

- Yapılan açıklamaya göre dizide Jennifer Goines, Katarina Jones ve Deacon karakterlerini oynayan Emily Hampshire, Barbara Sukowa ve Todd Stashwick ana karakter oyunculuğuna yükselmiş.

- Battlestar Galactica'nın Saul Tigh’ı  Michael Hogan gizemli bir rolde diziye katılmış ve diğer karakterlerin hiç tanışmadığı bir bilimadamını oynayacakmış.

-  Birçok egzotik zaman dilimine gidecekmişiz ve Cole bu sefer yalnız olmayabilirmiş.

- Cassie’nin zamanda seyahat edebiliyor olmasının sezonda büyük önemi olacakmış.

- Sezonda James Cole ve José Ramse’yi ‘çıplak’ görecekmişiz. 12 Maymun’un sahiden ne istediği sorusunun cevabını da vereceklermiş.

- Jennifer Goines karakterinin ikinci sezonda büyük bir rolü varmış. 'Virüsü salacakmış gibi duruyor' ve 'deliden de öte birisi' tanımlamaları yapılmış.

 

* 13 bölümlük ilk sezonuyla kendisine fena bir kitle toplamayan ve yeni sezonu 27 Eylül’de başlayacak olan Last Man on Earth, Will Forte, Kristen Schaal ve January Jones ile dizinin paneline katılmışlar.

- Senaryo yazım sürecinde henüz pek ilerlememişler. Ama ilk sezonda olanların üstüne “Eğer January dizinin devamında olmayacak olsa onu buraya getirmek kabalık olurdu,” açıklamasında bulunmuşlar.

- Jason Sudeikis’i Phil‘in kardeşi karakterinde dizide tekrar görecekmişiz, ama ne yolla olacağını açıklamamışlar. Will’in ‘sakalları’ da geri dönecekmiş.

- Diziye yeni isimler ekleme konusunda “Sürpriz yapmaya devam edeceğiz.” demişler.

1 2
Aytaç Kara
12/07/2015 02:11
YORUMLAR




DİĞER HABERLER