Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gelin Evi: Düğünde size ne taktılar? Boynuz!

Ev sahibi çaya gelen misafirlerini straplez tuvalet ile karşılıyor.

Sosyal medya fenomeni Yeni Gelin Evleri’ni bilmeyen yok sanırım. Yeni Gelinler, mobilyalarını, kıyafetlerini, yaşam tarzlarını yansıttığını düşündükleri eşyalarını fotoğraflayıp “Lütfen kırıcı yorum yapmayın” ibaresiyle sayfanın takipçileriyle paylaşıyorlar. Sayfa, yeni gelinler kadar benim gibi trollerin de ilgisini kısa zamanda çekti. Gözlerim yanma pahasına, bu farklı estetik anlayışı ve takdir arayışını uzun süre ilgiyle takip ettim.

Geçtiğimiz hafta ekranlarımızda, Yeni Gelin Evleri’yle benzer bir anlayışı taşıyan Gelin Evi adında bir program başladı. Burada da yanardöner kıyafetler, karışık kuruşuk yemekler, ağzına kadar dolu evler, tuhaf saç modelleri, yarışmacıların birbirine verdiği dünya çirkini hediyeler, gösteriş, çirkeflik ve her türlü abartıyı görmek mümkün.

Show TV’nin yeni yarışması Gelin Evi’nde haftanın beş günü, yeni gelinlerden oluşan yarışmacıların evlerine konuk olunuyor. Yarışmada, evin düzeni, mobilyaları, temizliği, ev sahibesinin ikramları inceleniyor. Ardından çeyizler, yarışmacıların eşleriyle nasıl tanıştıkları, gelinlik, düğün videosu, düğün albümü, nişanlık değerlendiriliyor. Günün sonunda tıpkı Yemekteyiz’de olduğu gibi yarışmacılar birbirine puan veriyor. Haftanın en çok puan alan yarışmacısı, kazanan oluyor. Ödül, beş tam altın ve beş bilezik.

Gelin Evi’nin ilk hafta yarışmacıları arasında; 28 yaşındaki Nuran Aytekin, 20 yaşındaki Dilek Yücel, 29 yaşındaki Ukraynalı Leila Vereta, 33 yaşındaki Filiz Ağan ve 21 yaşındaki Nurdan Ay yer aldı.

1 2 3 4 5
Defne Akman
14/12/2015 11:30
ETİKETLER : ekranella , gelin evi , Defne Akman
YORUMLAR




DİĞER HABERLER