Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gelin Evi: Düğünde size ne taktılar? Boynuz!

Gelin Evi’nde atraksiyon bitmiyor. Bir koşu içeri gidilip gelinlik giyiliyor.

Her neyse, Gelin Evi’ne dönelim, burada elalemin yatak odasına çat diye dalınıyor. Örneğin Filiz’in yatak örtüsünü inceliyorlar. Filiz, örtünün ham ipekten olduğunu, 3.500 TL’ya satın aldığını söylüyor. Diğer yarışmacı şüpheli: “Eder mi o kadar?” diyor.

Bu program sayesinde ben, çeyiz odası diye bir şey olduğunu da öğrendim. Evin bir odasında çeşitli örtüler, çarşaflar sergileniyor. İşte burası çeyiz odası oluyor. Bunların gelinler tarafından bizzat işlenmesi arzu ediliyor ama genelde gidip hiç kullanılmayacak, bir odada saklanacak tekstil ürünleri, mağazalardan satın alınıyor.

Gelin Evi’nde her şey değerlendirmeye tabi. Dilek’in çayını çok şekerli içtiğini fark eden gelinler kaç şekerli içtiğini sorunca eskiden 12 şekerli içtiğini şimdi 8’e düşürdüğünü öğreniyoruz. “Formunu da böyle koruyorsun herhalde,” diye bir yorum alınca yarışmacı arkadaşlarına oranla daha topalak olan Dilek öyle bir ağlamaya başlıyor ki susturabilene aşk olsun. Bu yetmezmiş gibi yabancı gelin Leila’nın eliyle yuvarlak hatları ima ederek kendisini Kim Kardashian’a benzetmesi ile Dilek iyice çığırından çıkıyor, salya sümük ağlıyor ve bağırıyor. Epey sonra Leila, Kim Kardashian’ı tanımayan Dilek’e kadının fotoğraflarını gösteriyor, Dilek, Kim Kardashian’ı beğeniyor, Leila’nın kötü bir şey söylemediğine kanaat getiriyor ve hezeyan sona eriyor.

1 2 3 4 5
Defne Akman
14/12/2015 11:30
ETİKETLER : ekranella , gelin evi , Defne Akman
YORUMLAR




DİĞER HABERLER