Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Gerçek bir kariyer ve değişim öyküsü: Kerem Bürsin

Unutursam Fısılda'da ERHAN:

Kerem'in ilk yerli filmi olan Unutursam Fısılda, Çağan Irmak'ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı bir yapım. 70'li yıllarda müziğe kalbini kaptırmış bir genç olarak çıkıyor bu kez karşımıza Kerem.

Erhan, dost olunacak adamlardan; kasabadan kaçıp gelen arkadaşına ve sevgilisine evinin kapılarını açıyor önce, sonra birlikte bir müzik grubu kuruyorlar. Plakçı plakçı gezmelerinin ardından aradıklarını bulup ünlü oluyorlar. Bu sırada Erhan, kalbine yenik düşüyor ve aşk onu sırtından vuruyor. Ama o bir kere olsun dostluktan, müzikten ve doğru bildiklerinden vazgeçmiyor.

Kerem'in ilk yerli filmi olması dışında önemli bir noktası daha var filmin, o da çok farklı bir karakter oynaması.

İlk dizisinden sonra, görsel açıdan daha güzel sunulduğu bir proje bekliyor insanlar ama o oyunculuk konusunda idealist biri ve en zoru seçiyor. Başarısız olmaktan korkmuyor, bir kez daha fısıldıyor kulağımıza “Benim işim yakışıklı olmak değil, oyuncu olmak.” Ve bir kez daha kazanıyor kalbimizi.

Unutursam Fısılda gişede de sosyal medyada da büyük ilgi gördü.  Kerem Bürsin de kariyerine Erhan karakteriyle farklı bir rol ekledi.

2014'ün sonlarına doğru Kanal D ekranlarında bir tanıtım dönmeye başladı. Etkileyici bir fon müziği olan bu tanıtım, zihinlere ilk andan kazındı. Şeref Meselesi'nden görüntüler geldikçe izleyici yine farklı bir Kerem göreceğini anladı.

1 2 3 4 5 6
İrem Pelin Sönmezer
06/02/2015 09:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER