Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İstatistiklerle Survivor All Star ve Ada Konseyi

Bir de yukarıdaki tabloda Gönüllüler’in Hakan’la oynamadıkları zaman ortaya çıkan performansları var. Hakan’a kötü diyenlere gelsin. Hilmicem ve Turabi, Hakan’la oynamadıkları zamanda neredeyse aynı performanstalar. Yani Ünlüler’e karşı belli bir ortalamaları var.

Hilmicem, Hakan’la oynamadığı zaman performansı %1.5 daha iyi oluyor. Bunun sebebi de Anıl’a karşı az oyun oynaması ve diğerlerine göre az fark yapması. Haliyle çok ufak ve hayali bir fark oluyor. Turabi için ise değişen bir şey yok. Bu da iki yarışmacının farkını ortaya koyuyor. Yani herkese karşı üstünler. Mesele Bozok ve Hasan’a karşı kazanmak. İşte bu noktada Hakan devreye giriyor. Hasan, Hakan’la oynamadığı zaman %60.31’den %65.21’e çıkıyor ve üç oyundan ikisini kazanma potansiyelini yükseltiyor. Hatta ve hatta Turabi’nin diğer üç yarışmacıya olan oranının üzerine çıkıyor. Diyeceğim odur ki Hakan, Hasan’ı %5’e yakın yavaşlatıyor.

Bozok için de aynı durum geçerli. Hatta daha fazlası demek mümkün. Eğer Bozok, Hakan’la değil de diğer yarışmacılarla oynasaydı, Turabi’yle aynı oranı yakalıyordu. Yani Turabi ve Bozok, Anıl-Pascal-Doğukan üçlüsüne karşı aynı oranda oyun kazanmışlar. Bozok, Hakan’a karşı 9 oyun alırken 12 kere kaybetmiş. Büyük bir fark gibi görünmese de Ünlüler Takımı’nda Bozok’a karşı üstünlük kuran tek yarışmacı Hakan! Yani Hakan, Bozok’u %7’ye yakın bir oranda yavaşlatıyor.

1 2 3 4 5 6
Doruk Önal
07/05/2015 11:32
YORUMLAR




DİĞER HABERLER