Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
İşte Benim Stilim All-Star: Bir gündüz kuşağı şahanesi

DEFNE AKMAN

Dekolte, plastik cerrahi, yaşlılık ve rekabet : İşte Benim Stilim All-Star başladı

Dünyanın en yorucu yarışmalarından İşte Benim Stilim All-Star başladı. Üç dönem boyunca yayınlanan programın en dikkat çekici yarışmacıları şimdi bir arada. İşte Benim Stilim All-Star, Türkiye’nin en tarz sahibi kadınını belirlemek üzerine yapılan, jüri üyelerinin Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş ile eleme gecelerinde de Uğurkan Erez’den oluştuğu, Öykü Serter’in sunucusu olduğu öğlen 15:30’dan akşam 19:30’a kadar süren, çok izlenen bir program. Bu sezon Aycan - Nurcan Şencan, Özden Cerrahoğlu, Emel Özkızıltaş, Ayşegül Doğan, Çiğdem Çelik, Ezgi Baylar, Tuğçe Ergişi, Maria Surina, Gizem Güler, Nihal Candan, Gülşah Yılmaz, Ayşenur Balcı, Ezgi Ünal ve Nazlı Kayaaslan yarışıyor.

Hemen belirteyim, başka kadınları yeren, küçümseyen tüm yazılar ve yorumları sonsuz sıkıcı buluyorum. O yüzden bu yazıda İşte Benim Stilim All-Star katılımcılarını küçük düşürecek yorumlar okuyacağınızı sanıyorsanız, bence hemen okumayı bırakın. Evet,  kadınlar birbirine karşı çok acımasız olabilir bu bilinen bir gerçek. Birbirimizin hayat tarzı, görüşleri, giyim tarzı hakkında sonsuz yargılara sahibiz. İşler, erkekler, evler, başarı için birbirinin gözünü oymak günlük hayatımızın bir parçasıymış gibi bize iteleniyor. Fırsatlarımızın ve kaynaklarımızın sınırlı olduğu da açık.  İşte Benim Stilim All-Star’da bu damardan besleniyor. Ama ben, yine de anlama ve keşfetme taraftarıyım.

İşte Benim Stilim yarışmacıları tam kadro burada. Gözler özlü sözleriyle, ortalığı karıştırmasıyla tanınan Özlem Özden’i arıyor ister istemez.

Bu sezon kafaya bir takım kumaşlar sarmak çok revaçta. Önceki sezonları izleyenler bilir, her yarışmacı o kıyafeti nerede giymeyi planladığını anlatıyor ve ortaya deli hayal gücüyle beslenmiş senaryolar çıkıyor. Ayşegül Doğan, kafasına sardığı hamam havlusunu andıran bir türbanla, İran’da bir filmde oynadığını ve galasına gittiğini söyledi. Çiğdem Çelik de yeşil bir tül sararak gelmişti. Türban ve Ortadoğu meselesi yarışmacılar arasında rekabetin fitilini ateşleyince ve Ayşegül Çiğdem’e “35 yaşında olmana rağmen nerede ne giyeceğini bilmiyorsun,” şeklinde çıkışınca, Çiğdem Lübnanlı olduğunu ve yeni çıkacak albümü için kapak çekimine katıldığını söyledi.

Dekolte olayı var bir de. Dekolte, İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda rakipleri biraz utandırmak için kullanılabilen kilit kelimelerden biri. Örneğin Nihal, dekolteye karşı olmadığını ama yaşam tarzının dekolte olmasına karşı olduğunu söyledi. Buradan ben anladım ki birisine dekolte giyinmişsin, ölçüsü kaçmış demek, küfretmek, alnının ortasına bir tane çakmakla aşağı yukarı eşdeğer bir şey. Daha sonra, Ivana Sert, duruma müdahale etti, “Ben daha dekoltenin neden konu olduğunu anlamadım,” dedi.

Yarışmacılar bu sezonda da eskiden olduğu gibi,  konuşurken “hani”, “tabii ki” ve “ya” yı bol bol kullanıyorlar.

Plastik cerrahi, bir başka konuşma başlığı. Neyse ki bu sezon çoğu yarışmacı çeşitli estetik müdahalelerden geçtiği için birbirlerine bu konuda fazla dokunamıyorlar. Ayrıca kişinin kendi vücudu üzerinde söz sahibi olması neden bu kadar tartışmalı bir konu oluyor bunu da hiç anlamıyorum. Ne doğal, ne değildir çok tartışmalı bir konu ve bunun ölçüsüne insan kendi karar vermeli.

1 2 3 4 5 6

01/09/2015 14:22
YORUMLAR




DİĞER HABERLER