Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Karadayı'da Ayten'in plağı Yalan çıkıyor!

Ekranların en çok izlenen yapımı olan Karadayı'nın yeni bölümünde Melike İpek Yalova'nın canlandırdığı Ayten, büyük beğeni toplayan "Yalan" şarkısıyla ilk plağını çıkartacak.

1970'LERİN ASSOLİSTİ MELİKE İPEK YALOVA!

Melike İpek Yalova, geçtiğimiz günlerde Ayten'in plak hazırlıkları için kamera karşısına geçti. 1970'li yılları konu alan dizide Yalova, plak görselleri için dönemin modasını birebir yansıtan kostümler giydi.

Ayten'in sahne adı Alev olarak çıkacak plağındaki "Yalan" adlı şarkının sözleri dizinin senaristi Sema Ergenekon'a müziği ise  Toygar Işıklı'ya ait.

Dizinin geçtiğimiz bölümlerinde Yalova'nın kendi sesiyle seslendirdiği şarkı izleyenlerin büyük beğenisini kazanmış aynı gün sosyal medya gündemine de damga vurmuştu.

FERİDE HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENECEK

Sayısı milyonları bulan Karadayı fanlarının haftalardır beklediği bebek müjdesini Feride sonunda verecek. Oğulları olursa Deniz, kızları olursa adının Bahar olacağı hayalini uzun zaman önce kuran Mahir ve Feride’nin gelecek umudu bu sürpriz gelişmeyle perçinlenecek. Mahir’e söylemek için doğru zamanı bekleyen Feride bu anı yaratabilecek mi? Sevdası ile kurduğu gelecek hayalini artık bir bebeğin süslediğini öğrenen Feride, karnındaki yavrusu için yaşadığı heyecanı beyaz sayfalara dökecek. Bu duygu dolu anlar ekranları başındaki milyonları mutluluk göz yaşlarına boğarken, her şeyden habersiz adalet arayışını sürdüren baba adayı Mahir’in içine düştüğü hesaplaşma izleyenleri şoke edecek.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı’nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı KARADAYI101.bölümüyle

9 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00’de Atv’de...

1 2 3 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER