Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kumral kadınların program yapamadığı kanal

Atinanın farklı semtlerinde, farklı binaların cephesini kaplayan göz alıcı reklamlar görüyoruz son zamanlarda. İster arabayla, Atina bağlantılı otobanlardan birinden şehre giriş yapıyor olun, ister bir belediye otobüsünde, canınız sıkkınken camdan dışarıya bakıyor olun; dev bir televizyon kanalı logosu ve o logonun altında müsterih bir şekilde gülümseyen sarışın kadınlar görüyoruz biz. Yunanistan’ın şu aç, fakir döneminde Epsilon TV parayı nasıl buldu, neler döndürdü bilmiyorum ama bir takım kocaman afişlerde, çok sarı saçlı, aşırı doz botoksa maruz kalmış kadınlar, bize bakıp bakıp duruyor. Biz de onlara bakıyoruz tabii ki. Siz de gözü üç balkon büyüklüğünde, sarışın bir kadın size bakarsa, kayıtsız kalamazsınız. Bu televizyon kanalında tek bir kural var zaten: kumralsanız, esmerseniz, ölün daha iyi! Sarışınlığın hüküm sürdüğü, Yunanistan’ın Flash TV - Nişantaşı” televizyon kanalına ve onun, içi Yunan -  dışı Helga kadınlarına hoş geldiniz!

Gözünüz kamaştıysa sorun sizin değil, Atina kuaförlerinin.

Epsilon TV, ayıp olmasın diye yaptığı haber programları dışında, dünya gerçeğinden ve kötülüğünden oldukça uzak durmayı tercih eden bir televizyon kanalı. Yayın akışı genelde goygoy yapalım hop, haydi gülelim eğlenelim, aaa bacanağının üvey oğlunu öldüren adam şimdi ne diyecek acaba” üzerine kurulu. Epsilon TV izlediğimizde Yunanistan’ın; felsefenin, demokrasinin, mitolojinin merkezi olduğunu unutuyoruz en fazla iki saniyede. Burası başka bir dünya! Burası Tatiananın, Roulanın, Natalianın, Annitanın; sarı saçlarından sen suçlusun” şarkısının televizyon kanalı. Peki kim bu kadınlar, onları hangi hükümet koruyor, hangi hükü?!  Hepsini açıklayacağım. Tatiana ile başlıyoruz.

İblis Tatiana ve aşırı ciddi halleri

Tatiana Stefanidou tam bir şeytan. Gerçek bir iblis. O kısık, buz mavisi gözleriyle belanı bulacaksın dostum!diyerek bakıyor herkese. Herkesten intikam almaya kararlı bir vahşi leopar adeta! Kariyerine gazeteci olarak başlayan, ancak sonrasında medya / TV dünyasındaki o kör kuyuyu keşfeden akıllı bir kadın. Pazartesiden Cumaya her gün yayınlanan programında, çoğunluğun, ağzında çekirdeğiyle puuuuu!diyerek yargılayacağı konuları, muhteşem bir kaypaklıkla ekrana getiriyor. Bugün izlediğim bölümde, geçen ay trafik kazasında ölen, Yunanistan’ın en popüler şarkıcılarından Pantelis Pantelidisin kanındaki alkol oranını eleştirdi mesela. Adam öldü gitti, onca sevenini arkasında bıraktı, içtiği Tatianaya kaldı anlayacağınız. O kadar içmek doğru bir hareket miymiş? Sana ne Tatiana! Senin o kedi gözlerin doğru bir genetik oluşum mu, ben bunu sorguluyor muyum? Kızının homoseksüel olduğunu anlayan anneyi ağlatıp, “şimdi yaaani kızınız sonuçta şey yaaaani, ne hissediyorsunuuuuuz?diye soran da ta kendisi. Tüm bunları sorarken de o don yağı suratından asla taviz vermiyor, tam bir iblis! Tatiana iblis demiş miydim?

Kaşların göklere yakışır Tatiana, istikbal göklerde Tatiana!

Çevresi geniş Natalia ve fütursuz davranışları

Epsilon TVnin bir diğer ünlüsü ise Natalia Germanou. Yunanistan’ın en sevilen yazar ve gazetecilerinden Freddy Germanosun kızı kendisi. Genetik bilimine ihanet etmeye yemin etmiş Natalia, ülkenin popüler  müzik tarihindeki en önemli isimlerinden biri. Hem, bir ara dünyayı kasıp kavuran MTV programlarına benzer programlar yaptığı için, hem de Yunan pop müziğinde bazı şarkıların söz yazarı olduğu için. Natalianın çevresi geniş arkadaşlar!  Adeta bir Emel Müftüoğlu, o herkesle kanka. Bir yanında Ercan Saatçi, diğer yanında Ebru Gündeş var, popüler müzik ondan soruluyor yani. Müzik camiasındaki haklı ününün dışında kendinden genç erkeklerle yaşadığı ilişkilerle de gündemi meşgul eden biri kendisi. Bravo Natalia, takdir bizden, tadını çıkarması senden. Her programda ona eşlik eden kankalarıyla yaptığı eğlence programıyla her gün 12:30da evimize konuk oluyor. Dünya yansa Natalia ve kankalarının umrunda olmuyor. Çünkü Natalia size hangi ruju kullanırsanız daha güzel görüneceğinizi, neler yaparsanız sevgilinizi daha çok etkileyeceğini anlatıyor, kankaları ise onu delice alkışlıyor. Natalia tam bir yaşam koçu, tam bir delişmen.

Natalia ve pek şekilsiz kankaları sizlere selam eder.

1 2
İnanç Ozan Zaimoğlu
02/04/2016 14:59
YORUMLAR




DİĞER HABERLER