Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kumral kadınların program yapamadığı kanal

Çöp kadın Annita

Annita Pania hanım kızımız, ününü; deli insanlara, utanç dolu bir kariyere borçlu. Basit, ucuz televizyon yayıncılığı ne anlama geliyorsa bu ülkede, hepsi onun eseri. Fiziksel ve ruhsal eksikliğe sahip insanları ekrana çıkarıp, komiklikler şakalar yaptığını / yapıldığını zanneden biri. Olabildiğince tırlak tırlak insanlar dam üstünde un elertarzı şarkılar söylerken onlara eşlik eden konservatuvar öğrencilerini dans ettiren , arka plana da gülme efekti yerleştiren dehşet bir kadın. Televizyonda bir şey izlerken, başkasının yerine utandığımız anlar vardır ya, o anları gözümüze gözümüze sokan ve bundan asla gocunmayan bir medya canavarı o. Programı korkunç, kendisi korkunç ama saçları platin sarısı. Çünkü Epsilon TVde başka türlü program yapma şansı yok. Annita Pania, insanı insanlığından utandıran programlar yapma konusunda oldukça başarılı.

Annita, tam bir Seda Üren değil mi allah aşkına? 

Efsane geri dönüyor: Bravo Roula!

90larda Sabah Kahvesi programıyla gönülleri fetheden ve sonrasında, Pazar geceleri tüm ülkenin mıh gibi izlediği Bravo Roula programını yapan Roula Koromila yıllar sonra ekranlara geri dönüyor. Epsilon TV, gözümüze gözümüze o afişleri sokmakla kalmıyor, bir efsaneyi evlerimize tekrar konuk ediyor. Roula Koromila, tüm kaygısı eğlenmek ve eğlendirmek amaçlı programlarıyla tüm ülkenin sevgilisi olmuş bir isim. Adeta bir Mehmet Ali Erbil, adeta bir Güner Ümit. İtalyan meslektaşı Raffaella Carranın izinden gidip ülkeye yeni bir eğlence anlayışı getiren bu -yine sarışın- kadın, yıllar sonra ekrana dönüyor. Programında bikinili kadınları dans ettiren, şu an Yunanistan’ın en sevilen şarkıcılarını ilk kez ekran karşısına çıkaran, telefon aracılığıyla hediye verme geleneğini başlatan ekranların kraliçesi geri dönüyor bir iki haftaya. İlginç bir şekilde, program tanıtımlarında yüzünü göstermiyor Roula. Botokslar taze olsa gerek. Şişlik inmediyse

Yüzünü dökme küçük Roula. 

Yunanistan’ın vur patlasın çal oynasıntelevizyon kanalı Epsilon TV, bize oldukça sarı saç, oldukça gergin yanaklar, oldukça eğlence vaad ediyor. Ülkede gündem inişli çıkışlı ve karmaşık olsa da Epsilon TVnin yayıncılık felsefesi asla değişmiyor. Bu kanalda esmerin tadı, kumralın adı yok çocuklar. Saçları sarıya boyatın, üç doz botoksunuzu yaptırın, öyle gelin.

1 2
İnanç Ozan Zaimoğlu
02/04/2016 14:59
YORUMLAR




DİĞER HABERLER