Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Mahir babasına kavuşabilecek mi?

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un paylaştığı Karadayı hafızalardan silinmeyecek yeni bölümüyle izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

Karadayı’nın tansiyonun bir an bile düşmediği 98. bölümünde; dizinin kötülük timsali ikilisi Belgin ve savcı Turgut’un Mahir ve Feride’yi ayırmak için yürürlüğe koyduğu yeni planı işleyecek mi sorusu cevabını bulacak. Kütük Nail’in Nazif’i kaçırdığını demir parmaklıklar ardında öğrenen Mahir beyninden vurulmuşa dönecek. Babasını kaçıran Kütük Nail’in peşine düşen Mahir bir kez daha eline silah alacak. Nazif’e karşılık cezaevindeki oğlunun kaçırılmasını isteyen Kütük Nail’in Mahir’e yaptığı takas teklifi herkesi şoke edecek. Bu oyuna gelmemesi için oğluna sesini duyurmaya çalışan Nazif Mahir’e ulaşabilecek mi? Babasını kurtarmak için bir kez daha suç işlemeyi göze alan Mahir ise takası zamanında gerçekleştirebilecek mi?

Karadayı’nın üçüncü sezonunda kabadayıların arasına dahil olan Kütük Nail’i canlandıran usta oyuncu Hüseyin Soyaslan ve Nazif Kara’yla özdeşleşen Çetin Tekindor dizinin yeni bölümünde sergiledikleri üst düzey oyunculuklarıyla izleyenleri  derinden sarsacak. Suç ve adalet arasında kalan iki babanın çocuklarına olan büyük sevgisini gözler önüne seren Karadayı’nın yeni bölümü tüyler ürperten final sahnesiyle de şaşırtacak.

Ay Yapım imzalı, senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği reyting rekortmeni Karadayı yeni bölümüyle 16 Şubat Pazartesi günü saat 20:00'de ATV'de ekrana gelecek.

1 2 >
ETİKETLER : karadayı , haber , ekranella , atv
YORUMLAR




DİĞER HABERLER