Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
HABER
Mahir suçu üstleniyor!

Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un yer aldığı Karadayı'da bu hafta tansiyon yükseliyor. Geçtiğimiz hafta yürekleri ağza getiren final sahnesiyle çok konuşulan Karadayı'nın yeni bölümünde Mehmet Saim komaya girecek. Babasına ısrar ederek suçu üzerine almaya karar veren Mahir'in yeni bölümde Feride ile yüzleşmesi merakla bekleniyor.

FERİDE ÇILGINA DÖNÜYOR!

Babasının vurulduğunu ve yaşam savaşı verdiğini öğrenen Feride hastaneye koşacak. Savcı Adnan ve Müdür Selim'in, Mehmet Saim'i Mahir'in vurduğunu söylemesi üzerine Feride adeta çılgına dönecek. Feride, sevdiği adamın yine asılsız bir suçlamayla karşı karşıya kaldığını düşünecek. Dizide Feride ve Mahir yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne olacak.

Feride babasını kimi vurduğunu öğrenecek mi?, Mahir, Feride'ye her şeyi itiraf edecek mi? ve Mahir bu suçtan yakalanacak mı gibi sorular dizinin yeni bölümünde yanıt bulacak.

Ay Yapım imzalı senaristliğini Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği efsane dizi Karadayı yeni bölümüyle 30 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da ATV'de ekrana gelecek.

 

1 2 3 4 >
YORUMLAR




DİĞER HABERLER