Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Merve’yi destekleyeceğime direktoman Turabi’yi desteklerim

Merve’ye yine hasret, Merve’ye yine hüsran var.

Aşırı hırslı bir insan olmasından içten içe ürksem de, adadaki en başarılı kadın oyuncu olması sebebi ile finale kalsın istediğim Merve Aydın, Anıl’ın elenmesiyle yine kendini dertlere kardı. Kızcağız kimi sevse gitti, acılarla baş başa kaldı adada. O kadar laf ettiği ve üstelik oradan çok yürüdüğü Turabi’yle en samimi arkadaş olan Begüm kazanacağına, tabii ki Merve Aydın kazansın demeyecek değilim. Bir şekilde yine yolunu buldu Begüm. İlk üç gün ben de destekledim, ama artık bu hiçbir taktik gütmüyor gibi yapıp da temelde dev bir taktikten ibaret olmasından sıkıldım. Onu destekleyeceğime direkt Turabi’yi desteklerim yani, o daha mantıklı.

Acun Ilıcalı’nın geçtiğimiz haftalarda lanlı lunlu konuşması konusunda Turabi’yi uyarmasını manasız bulduğumu da belirtmeliyim. Bozok kafa atınca problem yok, Turabi lan diyince mi dert oldu? Ki üstelik ben o koşullarda oyunların nasıl sadece bir bip sesinden ibaret olmadığını yıllardır anlayamıyorum, bir lan mıdır insanları rahatsız eden? Bir geçelim bunları rica edicem, teşekkürler.

Serenay’ın birkaç haftadır üst üste birinciliği Merve Aydın’a kaptırması sonrası birden bire yine çok kırılgan bir insan olduğuna karar vermesi, “Herkesin gücü bir bana yetiyor,” diye ağlaması filan nedir peki? Sekiz insan var şu an yarışmada, hepsinin yaptıklarını bir araya getirin, bence Serenay’ın annesini kullanması kadar da ayıp olmuyor üstelik. Aileler ödülünde gördük ki herkes ailesine, sevdiklerine ne kadar da hasret. Turabi’nin kardeşi “Annem astım geçirdi,” dediğinde Turabi’nin halini de gördük, Doğukan’ın “Annem gelseydi tekrar toparlayamazdım,” dediğini de gördük. Serenay bebeğim, zorla getirmediler seni oraya. Yarışmanın sonu gelmiş de olsa bunu hatırlatmak isterim.

1 2 3
Zeynep Gönenli
14/06/2015 11:45
YORUMLAR




DİĞER HABERLER