Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Survivor All Star nasıl başladı?

Yaklaşık dört  aydır tantanası süren, “Kim gidiyor, kim gitmiyor,  ya Taner gidecek mi ama Acun’la davası var!” meseleleri konuşulan Survivor All Star pazar gecesi başladı. Beklenti hem sosyal medya hem de TNS ratinglerinin dengelerini değiştireceği yönündeydi. Beklentiler gerçek oldu, söylentiler de… Aşkın Altun ve Gaye Çelik Tukar sizin için kısaca ilk bölümü yorumladılar, Turabi ismini bol bol geçirdiler.

AŞKIN ALTUN

Yapılacağı açıklandığından bu yana şu gidecek bu gitmeyecek, son ana kadar Taner gidecek mi umutlarıyla beklediğim Survivor All Star sonunda başladı. Hazır Taner demişken ‘Çakma Taner’i Gönüllüler’in bile istemediğini onu neredeyse Ünlüler’in adasına göndermek istemelerinden anlamış olduk. Bir aksilik olmazsa Gönüllüler’in ilk elemesinde gönderirler diye düşünüyorum.

Yapımla ilgili olarak adanın sahibi olarak Acun’un adaya gelişinin oldukça etkileyici olduğunu söyleyeyim. Bu sene ayrıca bir özen gösterildiği de dikkatlerden kaçmadı. Hakkını verelim, Acun işi çok sıkı tutmuş.

İlk oyun hakkında bir şeyler söylemek gerekirse klasik bir çekişme izledik. Ancak bu sefer gerçekten nefes nefese ve en basit oyunda bile neredeyse kavga çıkmak üzere olduğunu gördük. Pazartesi günkü ödül oyunundan sağlam bir kavga çıkar, bunu kenara yazabilirsiniz. Bu arada Turabi’ye göre “İlk oyunun günahı olmaz”mış.

Sayısı fazla olan Gönüllüler’in Hakan’ı göndermesinden çok Turabi-Sahra çekişmesinin yine ön planda olduğu bir Survivor izleyeceğimiz belli oldu. Turabi’nin isim yazma seromonisindeki şovu geceye damga vurdu. Şampiyonluk Turabi’yi iyice coşturmuş olacak ki yarım kalan hesapları hatırlatarak o alıştığımız özlü cümleleriyle tek kişilik gösterisini tamamladı. Ardından Sahra’nın ayarı da bir diğer şov olarak yerini aldı.

Turabi Şov:

Oyunlar içinde gecenin en başarılı ismi Pascal Nouma’ydı demezsek büyük haksızlık olur. Duruşu ve gerçekten hazırlandığı belli olan yapısıyla bence ilk bölümden finale sağlam bir adım attı. Gecenin kavga çıkartan çirkefi de Seda’ydı.

İlk bölüm itibariyle hem oyunlar hem de ilişkiler açısından daha çekişmeli bir Survivor izleyeceğimizden eminim.

1 2

24/02/2015 13:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER