Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Survivor All Star nasıl başladı?

GAYE TUKAR

Yılın Survivor vakti geldi. Hem de bol yıldızlısından. İzlemediğim tek sezon Yunanistan-Türkiye sezonuydu ki o cehaletimi de sonradan izleyerek kapattım, rica edeceğim! Her sezon ünlüleri tutarım ben. Onların o ünlü "cool" hallerini, gönüllülerin o kendilerini parçalarcasına takındıkları agresif ve hırslı tavırlarına tercih ederim. Ama geçtiğimiz sezon bir yandan ünlüleri tutarken, öbür yandan finalde duygusallığıma yenilip, Turabi'ye oy atmışlığım var. Olsun o da benim şapşikliğim olsun. 

Bu sezon ultra heyecanlı. Geçen sezon Berna ve şamar attığı Sahra, final sonrası birbirlerine küsen Merve ve Serenay aynı ekipte, Duygu zaten geçinilmesi zor, Pascal'ın vukuatını bilmeyenimiz yok (şekerliğine diyecek lafım yok), Turabi zaten özlü sözleriyle beni benden alıyor, gönüllü Seda daha ilk oyundan Serenay'a meydan okudu bile. Bu ekiplerin karışmasına maksimum iki hafta veriyorum. Net o zamana kadar birbirine bilenmiş tipler göreceğiz ki zaten işin zevki orasında. İlk bölümden koltuk tepesinde izlemeye başladım bile. Bu sezonki ilk tespitim, kızların çok güçlü ve formda olmaları. Favorilerim, ünlülerden Pascal ve Ahmet Dursun. Hatta daha ilk bölümden ünlülerin kazanması da koltuklarımı kabarttı! Ama programda akacak ajitasyon ve kavgalara bağlı olarak eklemeler yapabilirim. Uzun lafın kısası, bol aksiyonlu, perde arkalı, hoplamalı, zıplamalı, gerilimli Survivor All Star'a hoşgeldiniz.


Ve rating değerlendirmesi;

Beklenen gerçekleşti demiştik ya, Survivor All Star daha ilk bölümüyle hem Total hem AB’de birinci olarak sıralamaları değiştirdi. Bundan sonrasının gerek oyunlar, gerek kavgalarla daha da ilgi çekici olacağını varsayarsak, yeni gündemimiz Survivor All Star’a hoşgeldin demek düşer bizlere.

Rating sonuçları için sizi Ekranella rating sayfasına alalım.

Yayınlandığı ilk gece Şeref Meselesi ve Gönül İşleri’nden bir parça izleyici transfer ettiği görülen Survivor All Star, pazartesi gecesi Paramparça’yı yerinden edemedi.

1 2

24/02/2015 13:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER