Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
#Survivor2016 yarışmacılarına yakın markaj

GÖNÜLLÜLER TAKIMI:

1. Semih Öztürk: Ütopya’nın “reis”i finalde Tuncay’ın kazanmasıyla fanlarını isyan ettirmişti. Yaklaşık 1 yıl süren Ütopya’da hiç iş yapmadığı için sürekli eleştirilen isim ada şartlarında da aynı tavrını devam ettirirse tartışmaların çıkması kaçınılmaz olacaktır. Ezeli rakibi milli sporcu Serkan Ercan’la parkurlarda karşı karşıya gelmeyi göze alması bile takdire şayan.

En Çok Merak Edilen: Stratejilerinin Survivor’da da işe yarayıp yaramayacağı

2. Nihal Candan: İşte Benim Stilim All-Star’ın ikincisi olan Nihal, yarışmanın gerçek anlamda sürpriz yumurtası. Bazı Instagram profilleri yine bir İBS yarışmacısı olan (Nihal’in ex kankası) Özden Cerrahoğlu’nun Survivor’da yarışacağını iddia ederken, Nihal Candan’ın yarışmacı olması herkesi şaşırttı. Söylentilere göre iki kankanın arasının açılmasına da Survivor neden olmuş.

En Çok Merak Edilen: Açlıkla nasıl başedeceği ve parkurlarda başarılı olup olamayacağı

3. İbrahim Giydirir: 3 yıl önce “Avatar” isimli dövüş kulübünü Çağkan Atakan Arslan’la birlikte işleten Giydirir, cross fit uzmanı bir sporcu. Şimdilerde Arslan’la arasının kötü olduğu ve bu durumun mutlaka yarışmaya yansıyacağı tahmin edilen sporcu, kulübün ismini de eski arkadaşına kaptırmış. Çağkan Atakan Arslan’ın ismi tanıtımlarda bile “Avatar Atakan” olarak geçiyor.

En Çok Merak Edilen: Eski dosttan düşman olup olmayacağı

4. Zafer Mete: Erenköy World Gym adlı amatör futbol takımında kaleci olması haricinde hakkında pek bir şey bulunmayan gönüllü isim, yakışıklı kadrosundan yarışmaya alınmış.

En Çok Merak Edilen: Anıl Tetik gibi genç kızların ilgisini çekip çekemeyeceği

5. Serkay Tütüncü: Instagram profilinde belirttiği üzere sörfçü olduğunu anladığımız Tütüncü de ikinci yakışıklı kontenjanı.

En Çok Merak Edilen: Sırf yakışıklılığı nedeniyle kaç hafta adada kalacağı

1 2 3 4

24/01/2016 16:38
YORUMLAR




DİĞER HABERLER