Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Vinyl: Rock’n roll, sen içimizde sönmeyen bir ateşsin!

Kısa zamanda şirketin getir götür işlerinden yöneticiliğe terfi edeceği belli olan Juno Temple ve ilk keşfi Kip Stevens.

Dizideki kurgusal punk grup Nasty Bits’in solisti Kip Stevens karakteri ise kısmen Television ve Heartbreakers’dan hatırlayacağınız Richard Hell’i anlatıyor. Mick Jagger’ın oğlu James Jagger tarafından canlandırılan Kip Stevens, American Century’nin getir götür işlerini yapan Juno Temple (Jamie Vine) tarafından keşfedilmesiyle birlikte, kimsenin bilmediği kulüplerde çalan kendi halinde bir müzisyenden bir rock stara dönüşecektir. Son derece erkek egemen bir iş kolunda kendini ispatlamaya çalışan Juno Temple ise gelecekte herkesin birlikte çalışmak için can attığı bir yönetici olacaktır.

Richie’nin 60ların başında barmenlik yaparken tanıştığı Afro-Amerikalı blues gitaristi Lester Grimes (Ato Essandoh)’un menajeri olarak başladığı müzik kariyerini bir flashbackle öğreniriz. Richie de bir çoğumuz gibi pişmanlıklar, hatalar, ihanetlerden payını almış, yaşadıkları onu bugünkü haline getirmiştir. İlk sanatçı menajerler için ilk aşk gibi bir şeydir. Çoğunlukla da sonu acı biter. Richie de kendi çıkarlarını gözetip Lester’ı satarak, onun sonuna sebep olur. Bu anlaşmadan aldıklarıyla kendi plak şirketini kurar. Yıllar sonra bir kulübün önünden geçerken duyduğu hip hop yine bu eski iki arkadaşı bir araya getirecektir.

Dizide bir de kaza sonucu işlenen bir cinayet var. Bunu da tahminen diziyi baştan aşağı müzik hakkında yapmamak için olay örgüsünün içine katıyorlar. Karakterlerin ev hayatlarına da geniş bir yer veriliyor.

1 2 3
Defne Akman
28/02/2016 12:36
YORUMLAR




DİĞER HABERLER