Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Yakın gelecekte, Netflix'de!
 


Ortak yapım duyurularına gelince:

TROY: Fall of a City - Truva Savaşı sırasında yaşanan epik bir aşk, intikam ve entrika hikayesi… Paris ve Helen arasındaki aşk kaçamağı… Dizinin çekimleri BBC One, Wild Mercury ve Kudos işbirliğiyle mart ayında, Güney Afrika’da başlayacak. Dizi İngiltere’de BBC One’da yayınlanacak, geri kalan tüm ülkelerde ise Netflix’ten izlenebilecek.

 


Black Earth Rising - uluslararası savaş suçlarıyla ilgili soruşturma ve beraberinde gelen kişisel, yasal ve siyasi isyanın karmaşık hikayesini anlatan bir gerilim dizisi. Yeni dizinin İngiltere’de prömiyeri BBC Two’da olacak, dünyanın geri kalanında Netflix’ten izlenebilecek.

 


The Spy - İsrail’in en seçkin casusu olan Mısırlı Yahudi Eli Cohen’in gerçek hikayesini anlatıyor. Eli, 60’lı yılların başında Suriye’de gizli kimlikle çalışıyordu. Askeriyede sağladığı hızlı yükseliş ve siyasilerle ilişkisi sayesinde Orta Doğu’nun yüzü değişti ancak bunun bedelini kişisel olarak ödedi. Dizi Fransa’da Canal Plus’ta yayınlandıktan sonra dünyanın geri kalanında Netflix’ten izlenebilecek.

 

 

Mart ayında Netflix'de izleyeceklerimizin bir kısmı da şöyle:

Marvel’s Iron Fist’te yıllar boyunca kayıp olan milyarder Danny Rand (Finn Jones) New York'a dönerek geçmişiyle olan bağlarını yeniden canlandırmaya ve ailesinin vasiyetine sahip çıkmaya çalışıyor. Bir yandan da kung-fu'daki ustalığını ve muhteşem IronFist gücünü kullanarak New York'u yozlaştıran suç unsurlarına karşı savaş veriyor. 17 Mart’ta, tüm dünyada aynı anda Netflix’te 13 bölümle yayınlanacak olan Marvel’s Iron Fist Marvel süper kahraman serisinde Marvel’s Daredevil, Marvel’s Jessica Jones ve Marvel’s Luke Cage’den sonraki dördüncü hikaye olarak heyecanla bekleniyor. Her birinin hikayesi dört ayrı dizide anlatılan bu dört süper kahraman, yılsonuna doğru Netflix’te yayınlanacak olan Marvel’s The Defenders’ta bir araya gelecek!



 

Meksika'dan gelen politik drama Ingobernable'de ülkenin idealist first lady'si, kocasına olan inancını kaybedince, ipleri eline alıp gerçeği tek başına aramak üzere boşanmaya kalkıyor. Başkanı boşamak kolay değil ama first lady de kolay lokma değil. İlk sezonun tüm bölümleri 24 Mart'ta yayında olacak.

 

 

Netflix’in yeni dizisi 13 Reasons Why, tüm bölümleriyle 31 Mart’ta yayında olacak.

Jay Asher’ın dünya çapında çok satanlar listelerine giren aynı adlı romanından uyarlanan, Selena Gomez’in yönetici prodüktörlüğünü üstlendiği; Spotlight filmi ile Akademi Ödülü kazanan Tom McCarthy’nin yönetmenliğinde çekilen 13 bölümlük gençlik drama dizisinde, genç oyuncu Dylan Minnette’in canlandırdığı lise öğrencisi Clay Jensen, okuldan eve geldiği bir gün kapıda kendisi adına bırakılmış gizemli bir kutu bulur. Kutuyu açtığında ise iki hafta önce trajik bir şekilde hayatına son veren sınıf arkadaşı ve aşık olduğu kız Hannah Baker tarafından kayda alınmış 13 kaset bulur. Yeni yetenek Katherin Langford’un canlandırdığı Hannah, her bir kasette hayatına son vermesine neden olan 13 konuyu ve kişiyi açıklıyordur. Clay, Hannah’nın intiharına neden olan bu 13 kişiden biri mi? Clay kasetleri dinledikçe, Hannah’nın bunları neden kendisine gönderdiğini anlayacaktır. 

 

 

Netflix’in orijinal filmi The Discovery de 31 Mart Cuma günü tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye’de yayınlanacak. Robert Redford, Rooney Mara, Jason Segel, Riley Keough ve Jesse Plemons’ın başrollerinde oynadığı The Discovery, ölümden sonra yaşamın bilimsel olarak kanıtlandığı bir dünyada geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Ölümden sonra yaşamın kanıtlanmasından sonra milyonlarca insan “oraya varmak” için yaşamlarına son vermeye başlıyor. Charlie McDowell’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosu, McDowell’la birlikte bilinen Justin Lader’e (The One I Love) ait. A-LO Films ve James D. Stern of Endgame Entertainment’tan Alex Orlovsky’nin yapımcılığını üstlendiği The Discovery, Endgame Entertainment ve Protagonist Pictures tarafından finanse edilerek hayata geçirildi.

 

 

 

1 2 3

01/03/2017 15:00
YORUMLAR




DİĞER HABERLER