Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Yeni başlayanlar için Kara Ekmek rehberi

Dizi ne hakkında?

Mine (Elifcan Ongurlar) ve Asiye (Özlem Yılmaz) , İstanbul’un kenar mahallerinden birinde, zorluklar içinde yaşamaya çalışan iki kız kardeştir. Hayat bu sevgisiz ve umutsuz yetiştirilmiş kardeşlerin üzerinden silindir misali geçmektedir. Mine, bir hazır giyim atölyesinde çalışmaktadır. Babası Salim (Altan Erkekli) naylonculuk yapmaktadır. Üvey anne Pervin (Gülçin Santırcıoğlu) ise, kızların hayatını zorlaştırmak için elinden geleni yapmaktadır. Bununla birlikte, Pervin’in de hayatı hiç iç açıcı değildir. İki yetişkin kızın yanı sıra Ayşe adından hasta bir kıza ve kayınvalideye bakması gerekmektedir. Üstelik Pervin’in de engelli bir kardeşi ve önceki evliliğinden olma bir oğlu vardır.

Diğer yandan Çetin (Ushan Çakır) ve ailesi yalıda yaşamaktadır. Çetin, sorumsuz, gününü gün eden, ailesinin parasını harcamaktan başka derdi olmayan biraz da yavaş anlayan bir oğlandır. Dayısı Taylan (Engin Hepileri) ise zengin takımından olmakla birlikte vicdanlıdır. Bunu daha ilk bölümde kaza yapan işçiyi hastaneye götürmesinden anlarız. Üç yıl önce kızlarını kaybettiklerinden beri karısı Hale (Başak Daşman) ile evlilikleri çatırdamış, aralarında bir kopukluk yaşanmaktadır.

Asiye, sevgilisinden hamiledir. Sevgilisi Berkant evlenmeyi kabul etmeyip bir de üstüne Asiye’ye uzak durmasını söyleyip itip kakınca, Asiye onu bıçaklar. Artık Asiye ve Mine için kaçmaktan başka çare kalmamıştır. Yolda, otostop yaparlar. Arabada zengin çocuğu Çetin (Ushan Çakır) ve nişanlısı Selen’le tanışırlar. Çetin ve Selen uçurumun kenarında kavga ederler. Tam birbirlerini itelerken Selen aşağı düşer. -Siz siz olun uçurumda kavga etmeyin bu arada aman diyeyim-  Özetle, Mine ve Asiye bu cinayete ya da kazaya tanık olurlar. Asiye hemen bunu bir fırsata çevirerek, Selen’in yerine geçer. Yeni kimliğinde yeniden doğacaktır.

1 2 3 4
Defne Akman
14/03/2015 10:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER