Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
“Zahide Yetiş İle”: Batıl içinde kalmak

Zahide biraz rock’n roll ol diye sana zımbalı deri ceket giydiriyoruz, yine ne yapıp edip o ten rengi çorabı giyiyorsun. Nasıl olacak bu işler?

Zahide Yetiş İle bu hafta Show TV’de yayına başladı. Yeni sezonda Show TV gariban ve eski moda ev kadını kanalı olarak ilerliyor. Sabahtan Zahide Yetiş İle, Nursel’in Mutfağı ile başlıyor, Evrim Akın ile Ev Kuşu, Gelin Evi, Show Dünyası ve Kız Tarafı Erkek Tarafı diye akşama kadar, ilerliyor. Yakında temizlik yarışması Titiz misiniz? de eklenince, tam olacak.

Yayın akışı, yemek, temizlik, burçlar, sağlık ne kadar uyduruk kaydırık konu varsa bunlarla dolu özetle. Zahide Yetiş İle’ye gelecek olursak, hafta içi her gün 09:30’da yayına başlayan programda her günün ayrı bir teması var.

Pazartesi Canan Karatay ile diyet miyet, Salı Selin Karacehennem ile evlilik sorunları, Çarşamba Rezzan Kiraz ile burç murç, astroloji, Perşembe Dr. Gürkan Kubilay ile sağlık, Cuma ise Dr. Mustafa Karataş ile din günü.  Programda devamlı yer alan diğer kişilere gelecek olursak; yemek danışmanı (aşçı demek istiyorlar) Fisun Fırat stüdyoda günün yemeğini pişiriyor. Stil danışmanı Zeynep Erkan ünlülerin kıyafetlerini yorumluyor. Bazen halk sağlığı uzmanı Dr. Oğuz Özyaral da programa konuk oluyor. Zaten yakında kendisini Titiz misiniz? de izleyeceğiz.

Zahide Yetiş, “Kocalarınızı bebek gibi, çocuk gibi sevin, bakımlı olun,” gibi öğütler veren evlilik terapisti ama aslen pedagog Selin Karacehennem ile birlikte.

Facebook’ta 1 milyonun üzerinde takipçisi olan Zahide Yetiş, çiğ sarı renk saçları, delikli tuhaf kıyafetleri, topuklu ayakkabıları ve ten rengi çoraplarıyla hedef kitlesinin tam da istediği görüntüde bir sunucu.  Bazen modern bir hava katmak için deri ceket giydiriyorlar ama olmuyor eğreti duruyor tabii, o ten rengi çorap o parlak topuklu ayakkabıları giyince olmuyor olamıyor işte. Zahide Yetiş, seyircilerle konuşurken onlara  bitanem, bebeğim diye hitap ediyor. Bunun çok samimi, halktan bir yaklaşım olduğuna inanıyor. Seyircilerden günaydın fotoğrafları göndermelerini istiyor ve fotoğraflara maşallah, rabbim uzun ömürler versin, Allah utandırmasın nidaları eşliğinde yorumlar yapıyor.

Yemek bölümünde karbonhidratsız geçen bir gün bile yok. Her gün börek tarifi var. Humuslu pastırmalı börek, cevizli tart, simit kenarlı pizza, kurabiye, lahana salatası, elmalı kurabiye ve kırma börek bu haftanın yemekleri arasındaydı. Börek, börek, börek börek yoksa pizza ve kurabiye. Bir gün kağıtta somon yaptılar hayret ettim. Zaten hemen somonun süt yaptığını annelerin çocuklarının doğru beslenmesi için yemelerinin iyi olacağını belirttiler. Yoksa böreğe devam elbette.

1 2
Defne Akman
11/12/2015 20:10
YORUMLAR




DİĞER HABERLER