Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bizim Dizilerde Bir Sezon-3: Çömezler

GAMSIZ HAYAT

Benim bu sezon izlediğim en kötü projesiydi. Klişe hikaye, çok kötü diyaloglar, role hiç uymayan bir başrol ve dahası... Yayın hayatı sadece beş bölüm sürdü. (Show)

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM

Daha 2014'te Muhteşem Yüzyıl biterken ilk teaserını görmüştük Kösem'in. 2015 Kasım'ında nihayet başladı. Başlarken Muhteşem Yüzyıl'dan çok daha büyük bir yaygara koparsa da sezon boyunca onun popülerliğine de reytingine de erişemedi. Totalde esamesi okunmadı, AB grubunda kendine yer edindi. Sürekli olarak çıkan yayından kalkma dedikodularına rağmen sezonu bitirmeyi başardı. Çokça yapılan zaman atlamalarıyla habire değişen karakter ve oyuncu kadrosu bakalım gelecek sezon nasıl şekillenecek? (Star)

MAYIS KRALİÇESİ

Uzun zamandır Birol Güven'in komedi dışında tutan bir işini izlememiştik televizyonda. Yine izleyemedik. Kaynak işçisi olan ilginç bir esas kız profili sunsa da tutmadı. Show TV'nin bu yılki başarısız projelerinden sadece biri oldu. 12 bölümde yayından kalktı. (Show)

HAYAT MUCİZELERE GEBE

Hamilelerin sokağa çıkmasına bile karşı olan insanların yönettiği bir ülkede bir hamilelik öyküsü anlatmak cesaret işiydi, uyarlama bile olsa. Hayat Mucizelere Gebe eğlenceliydi ama Jane The Virgin'in tadını ne yazık ki yakalayamadı. Yanlış zaman yanlış kanaldı belki de. Yayın hayatı 7 bölüm sürdü. (Kanal D)

ACI AŞK

Selin Şekerci ve Seçkin Özdemir ikilisi duyduğunda fanlarını sevindirmeyi başarmıştı. Ancak eldeki senaryo kötüyse, teknik detaylara da özen gösterilmiyorsa o fanlar ancak bir yaz dizisini kurtarabilir. Ağdası çok yanlış kaynatılmış bir hikaye ve kışın ortasında aslanların önüne atılan bir proje... 13 bölüm iyidir. (Show)

YETER

Sıradışı bir işti. Konusu, işlenişi, kötü karakteri hatta başlangıç tarihiyle bile. Yılbaşı akşamı ilk bölümünü yayınladı Yeter sonra da hiç beklenmeyen şekilde başarılı oldu. Yurdaer Okur'un alıp götüren oyunculuğu ve konusu kendi izleyici kitlesi yarattı. 30 Haziran'daki sezon finalinden sonra sonbaharda geri dönecek. Maşallah. (atv)

KÖRDÜĞÜM

Yeni yılda start veren ilk projeydi. Fox'un da yayın politikasıyla birlikte kısa sürede kanalı memnun edecek ilgiyi çekmeyi başardı. Öyle aman aman bir konusu yoktu ama gerek diyalog kalitesi gerekse oyunculuklarla perşembe gününde kendine yer edinmeyi başardı KördüğümSezon finaline giderken genişleyen kadrosuyla birlikte gelecek sezonun da iddialı işlerinden biri olacak. Bakarsınız reytingi kötü giderse gemileri yakıp Hızlı ve Öfkeli'ye bağlarlar. Çok eğlenmez miyiz o zaman? (Fox)

GECENİN KRALİÇESİ

Sezonun en büyük patlayanı desek yanlış olmaz Gecenin Kraliçesi için. Çok büyük hazırlık, gerçekten dev kadro ve aslında korkunç olsa da kanal tarafından çok büyükmüş gibi gözüken tanıtım sürecinden sonra sadece 15 bölüm sürdü. Murat Yıldırım ve Uğur Polat'a büyük haksızlık yaparak sadece Meryem Uzerli'nin ekrana dönüşü üzerinden yapılan tanıtım süreciyse üniversitelerin ilgili bölümlerinde olumsuz örnek olarak kitaplara yazılabilir. Keşke koca kanaldan biri çıkıp da "Ne yapıyoruz biz, manyak mıyız?" diye sorabilseydi. (Star)


GÖÇ ZAMANI

Doğuda başlayıp İstanbul’a kayan dizilerden her sezon bir tane olacak sanırım. Mesele çok kullanılan o konuyu dizi yaparken fark yaratabilmekte. Göç Zamanı o farkı hiç yaratamadı. Oyuncu kadrosunun kalitesi bile sizi bir noktaya kadar taşıyabiliyor işte senaryo iyi değilse. Gün değiştirse de 15 bölüm sürmesi başarı olarak sayılabilir mi? (Star)

İLİŞKİ DURUMU: KARIŞIK

Yaz dönemi kimsenin televizyon izlemediği cumartesi günlerini domine ederek sonbaharı görmeyi başarmıştı. Asıl mücadele başlayınca anladık ki başarısı şüpheli değilmiş. Eğlencesi, komedisi, aşkı her şeyi tam tadındaydı. Kış biterken deniz de bitti, hikaye epey sallanmaya başladı. İlişki Durumu: Karışık, mayısı görmeden ekrana veda ederken Seren Şirince'yi ardında bıraktı. (Show)

 

KALBİM EGE'DE KALDI

Ardından Ege usulü aşk dizileri sökün etse de bu naif hikaye 16. bölümde apar topar ekrandan kalktı, doğru dürüst final bile yapmadı. Kalbim Ege'de Kaldı, sevenlerinin kalplerinde iz olarak kaldı. (Kanal D)

1 2 3
Mehmet Dinler
25/06/2016 21:19
YORUMLAR




DİĞER HABERLER