Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Bizim MedCezir finallerimiz

Sercan Tezcan:

Yaman da Mira da ölmeyecek

Efsanevi bir mutsuz sondansa, içimizi huzurla dolduran bir mutlu son istiyorum ben. Tabii benim mutlu sonum sizin için de öyle midir emin değilim.

Mert ve Eylül'ün birlikte mutlu mesut bir hayat geçirmelerini düşlüyorum mesela. Olcay meselesini de neredeyse hallettiler ama bana göre aslında böyle bir mesele de yok. Aa nasıl olur demeyin, hatırlarsanız izleyici olarak bize gösterilen sadece, Mert'in, Olcay'a gittiği ve geceyi orda geçirdiğiydi. Yani birlikte olduklarına dair tek bildiğimiz Mert'in, Eylül'e itirafıydı. Bana göre Olcay, Mert'i o gece birlikte oldukları gerçeğine inandırdı ve Mert sarhoş olduğu için böyle bir şey yaşandı mı yaşanmadı mı hatırlayamadı. Belki fazla iyimserim, belki de Mert'in o masum hallerini öyle benimsedim ki bu Eylül'ü aldatabilme ihtimaline imkan veremedim ama şöyle bir düşününce çok da mantıksız değil gibi düşündüklerim sanki ne dersiniz?

Yaman ve Mira'ya gelince, arzuladığım mutlu son tabii ki onların hep istedikleri hayata kavuşmalarını da kapsıyor ama herhangi birinin ölümü (ya da ikisinin birden) yıllar sonra MedCezir'i hatırladığımda hikayenin ve hikayenin bana hissettirdiklerinin değerini katbekat artıracakmış gibi de düşünüyorum. Açıkçası kafam karışık bu konuda biraz.

Sude'nin de tıpkı Julie Cooper(TheO.C.) gibi hayata yeniden başlamasını istiyorum. Faruk, Asım hatta Kenan defterini bile kapatıp sıfırdan bir başlangıç yapmasından yanayım. Umarım Bay Aşk'tan da çok fazla bir miras kalmaz Sude'ye. Bu şekilde gerçek anlamda bir yeniden doğuş hikayesi yazabilir belki Çakıltepeli Asude.

Selim ve Sedef'in de vuslat vakti çoktan geldi bence. Artık duygularıyla yüzleşmeleri ve hissettiklerini yaşamaları gerektiğini düşünüyorum ve bunu da istiyorum. İkisinin de ihtiyacı olanın, birbirleri olduğunun sinyalini o kadar çok verdiler ki, kavuşamazlarsa çok üzülürüm.

Hale ve Orkun'un birlikte olmaları da çok manidar olurdu ama bunu istediğimden emin değilim. Çünkü, Orkun'un Hale'yi üzmesinden korkuyorum. Yaptığı yanlış seçimlere ve bunların kötü etkilerine rağmen Hale kalbi iyilikle dolu bir insan. Orkun da bu saatten sonra iflah olur mu bilmiyorum ama gittiği yol kesinlikle hayra alamet değil. Mira saplantısından kurtulup gerçek aşka kavuşmasını isterim ama bu pek mümkün görünmüyor. O yüzden tek dileğim, tüm hatalarının farkına varması.

Gönlümden geçenler bu şekilde ama fragmanlar, bu isteklerimin hepsinin birden gerçekleşmeyeceği izlenimini verdi bana. Hata payımın yüzde bin beş yüz olduğunu hatırlatarak şimdiden efsaneler arasında yerini alan MedCezir final tahminimi de paylaşayım sizinle.

1) Yaman da Mira da ölmeyecek. Veda-3 fragmanında Yaman ve Mira'yı birlikte şarkı söylerken gördüğümüz sahne her şeye rağmen hayatın devam ettiğini birbirlerine hatırlatmalarından ibaret olacak. Hatta o sahne evliliklerinin üzerinden bir ya da birkaç yıl geçmiş bir zamana da ait olabilir. Adeta geçmişi yad ederlerken bir yandan da hayatın devam ettiğini hatırlatacaklar birbirlerine.

2) 'Her şeye rağmen' gerçeğinin altında aklımıza hiç gelmeyen bir ihtimal yatıyor ve o da Mert'e ya da Sedef'e bir şey olacağı gerçeği. Final fragmanında Selim'in kanlar içinde olay yerinden uzaklaştırıldığı sahne de bu olayla ilişkili olacak.

3) Öyle ya da böyle Orkun Civanoğlu elini kana bulayacak.

4) Bay Aşk'ın ölümüyle, Kaan Mavideniz şirkete dair tüm planlarından vazgeçecek ve Asım Şekip Kaya Şirketler Grubu dağılacak.

5) Sude çocuğunu düşerecek ve böylece Kenan'dan da tamamen kurtulmuş olacak.

6) Selim ve Sedef evlenecekler. Belki biz evlendiklerini göremeyeceğiz ama evleneceklerini biliyor olacağız.

Tüm bunlardan bağımsız olarak elini kana bulamaya niyetlenen Orkun'un, kanı başkasının eline bulanmış şekilde aramızdan ayrılacağı ihtimali üzerinde de duruyorum ama bu ihtimal şimdiye kadar izlediklerimizi düşündüğümde o kadar belirgin ve olası görünüyor ki MedCezir'in ters köşeleri aklıma geldikçe buna pek imkan veremiyorum. Diğer yandan, bu seferki ters köşe de, ters köşenin ters köşesidir belki diyorum kendi kendime. Ne olursa olsun tadı damağımızda kalacak bir final bölümü izleyeceğimize eminim. Şimdiden, herkese iyi seyirler dilerim.

1 2 3 4

12/06/2015 01:21
YORUMLAR




DİĞER HABERLER