Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
EKRANELLA 2013 YABANCI DİZİ ÖDÜLLERİ
 
 
ARAS BAYRAM'IN SEÇTİKLERİ
 
 
 
En soğuk yenen yemek: Betty Francis (Mad Men)

Don’u seneler sonra Don’un kendi silahıyla vurmak? Bir de üstüne yeni kocasıyla Don’un gözünün içine baka baka kahvaltı yapmak? Güçlü Betty’yi çok özlemiştik, ufacık kızına sigara verirken bile.


En “Baba” Sorun: Tywin Lannister (Game of Thrones)


 
Geçen sene Arya’nın (Maisie Williams) karşısında oyunculuk dersi veren Charles Dance, çok daha tecrübeli iki oyuncu karşısında da bizi ekrana mıhladı. Hem Cersei (Lena Headey) hem de o rolü oynamak için doğmuş Peter Dinklage (Tyrion) karşısında döktürürken en kral ailenin üyelerinin bile baba sorunlarından muzdarip olduğunu hatırlattı bize.


Evlenella: Will ve Mac (Newsroom)

 
Saniyede 1,5 kelimeden, 25’er dakika ekran süresi, toplam 19 bölüm = 85.500 kelime aldı bir evlilik teklifi için. (Matematiğe gel!) Ama buradaki kimya bambaşka. Çocuklarının o dırdıra kaç yaşına kadar dayanabileceği için ise bahisler açık. (Tamam tamam, Aaron Sorkin candır.)


Evlenmeyella: Roslin Frey ve Edmure Tully (Game of Thrones)

Aynı zamanda Breaking Bad finaliyle birlikte yılın dizi olayı.

Omar'ın ölümü, Adriana La Cerva'nın infazı, Ned Stark'ın kafasının uçuruluşu, Lost'un üçüncü sezon finali feyki... Game of Thrones’un Kızıl Düğün’ü. Kitapları okuyanların bile ağzını yerden toplamasına neden olan sekans, interneti kısa süreliğine çökertmesinin yanı sıra televizyon tarihinin efsane sahneleri arasında yerini hızlıca aldı.


Yettirella: How I Met Your Mother 

 
Birbirimizi kandırmayalım, HIMYM pikini yapalı 8 sene oldu. 2. Sezonun ilk 9 bölümü neredeyseFriends’in en iyi 9 bölümüyle yarışabilecek düzeyde ama artık cidden yettirella. Ted’den nefret etmeyen, Robin’den sıkılmayan, Lily’yle Marshall artık komik olmadıkları için üzülmeyen kaldı mı? Bir de How I Met Your Father diye spin-off mu? O zaman Sıla’dan gelsin: No no no almiyim, başkası alsın.


Sonunda Bittirella: Dexter

 
Dexter’ın hayatına girecek bir anne figürü kâğıt üstünde mantıklı bir fikirdi belki ama Charlotte Rampling’in aşırı oyunculuğu ve Michael C. Hall’un Dexter’dan sıkılmış görünmesi, bir de üstüne felaket diyaloglar sonunda bittirella dedirtti. Nerde o Trinity’li günler…
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Ekranella
30/04/2014 14:50
YORUMLAR




DİĞER HABERLER