Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
13) The Slap

Dönem: Sezon Ortası

NBC’den bu sezon bir mini dizi daha geliyor ve bu sefer Avustralya’daki aynı isimli diziden uyarlama bir yapım hazırlanıyor. Gerçi o dizi de Avustralyalı yazar Christos Tsiolkas’ın çok satan romanından uyarlama ve diziyi Brothers&Sisters’ın arkasındaki isim Jon Robin Baitz hazırlıyor. Diğeri gibi bunun da sezonu sekiz bölüm sürecek.

Fragman: Henüz yok.

Konu: Hector’ın (Peter Sarsgaard) 40. yaş günü gelip çatmıştır ve karısı ona güzel bir parti hazırlamıştır. Parti akıp giderken, daha doğrusu Hector herkesi idare etmeye çalışırken öfkeli kuzeni yaramazlık yapan başka bir ailenin çocuğuna tokat atar. Bu da küçük bir olay gibi görünse de gittikçe büyümeye başlar ve partinin tadını çıkarır. Ama burada da kalmaz.

Tokat bir ailenin parçalanmaya başlamasına, partidekilerin sırlarının ortaya çıkmaya başlamasına ve kişilerin değer verdiklerini ve değerlerini sorgulamasına neden olur.

Mary-Louis Parker da partide bulunanlardan, Hector’un yakın bir arkadaşı ve dizi yazarlığı yapan Anouk’u canlandıracak.

Kişisel Yorum: Aile karmaşalarını seven birisi olarak bunu denemeye gönüllüyüm. Gerçi o dönemde bir mini diziye vakit olur mu diğer dizilerden merak etmiyor değilim. Ama Weedsmacerasından sonra Mary-Louis Paker ve The Killing macerasından sonra Peter Sarsgaard izlemeye gönüllüyüm ben. Sekiz bölüm sürmesi de avantaj bir durum.


Dizinin orijinal, Avustralya versiyonundan...
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER