Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Kanal Kanal ABD Yeni Sezon Dizileri - 5 - NBC
 
1) Constantine

Dönem: Sonbahar

Başlangıç: 24 Ekim Cuma, Grimm’in arkasından

The CW’daki iZombie ve The Flash, FOX’taki Gotham’ın ardından NBC de bu sene Constantine ile bir DC Comics dizisi ekrana getiriyor. Diziyi, TV için Da Vinci’s Demons’ı hazırlayan David Goyer veDexter ile The Mentalist’in arkasında yapımcılık yapan Daniel Cerone hazırlıyorlar.

Konu: John Constantine, geçmişi günahlarla dolu ve insanlığı doğaüstü tehditlerden korumakla uğraşan bir kara büyü ustası. Bir süredir bütün işlerden elini çeken adam, peşinde kendisini izlemesi için görevlendirilmiş otoriter melek Manny (Harold Perrineau) ve yardımcı niyetine arkadaşı (Chas Chandler) ile birlikte, borçlu olduğu bir arkadaşının kızını kurtarmak için işlere geri dönüyor.

Not: Sağır sultan duydu ama yazayım: NBC dizinin ilk bölümünü nete verdi, hatta Türkçe altyazısı da hazır.

Kişisel Yorum: Ben internete verilen pilotu izledim. Güzel miydi? Evet, öyle diyebilirim. Yalnız şöyle bir şey oldu ki, pilotta ana kadın karakter olarak izlediğimiz Liv Aberdine karakterinin hikâyeden kısa sürede çıkarılıp yerine çizgi romanda da olan Zed Martin’in (Angélica Celaya) eklenmesine karar verildi. Bu durumda ben “O izlediğimiz pilot ne işe yarayacak?” diye bir düşünmedim değil ama yine de iş görür gibi geliyor.

Bir de mümkünse 2005 yapımı film olan Constantine’i karşılaştırma için devreye sokmayın. Gerek yok sayın seyirciler. İyi seyirler.
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Aytaç Kara
08/09/2014 09:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER