Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
MedCezir okulda!

Gençlik, öğrencilik ve diğer güzel şeyler

Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü’ne adım attığımda bir anda kendi üniversite yıllarıma ışınlandım. Hayatın belki de en güzel, en tasasız ve en püfür püfür geçen günleri.

Okulun devasa koridorlarından yürüyüp, üç kat yukarı çıkarken bu okula arkadaşlarımı ziyarete geldiğim zamanları hatırladım. Sanırım en üst katta, gizli ve kaçak bir merdivenle çıkılan bir yer vardı. İstanbul’un tüm manzarasını ayaklar altına seren bir gizli mabet gibiydi orası. Orada biriyle öpüşmüş müydüm acaba tam olarak hatırlayamıyorum. Tanrım artık ne zaman, nerede, kiminle öpüştüğümü unutacak kadar yaşlandım sanırım. Ya da artık o kadar çok insanla öpüştüm ki hepsi birbirine karışıyor (Neyse bu skorer ihtimal, bunama ihtimalimden daha rahatlatıcı geldi bir anda.)

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan MedCezir’den Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Taner Ölmez, Barış Falay, Şebnem Dönmez ve Defne Kayalar birazdan kendileri için hazırlanan devasa Vogue setinde, tekrar okula dönmek için yerlerini alacaklar.

Bir yerden kahve bulup, yere oturuyorum. Notlarıma bakarken oturduğum mermer döşeme sert topuk sesleriyle titremeye başlıyor ve kapıdan tek başına Şebnem Dönmez giriyor.

Hemen ardından da kocaman saçları ve en az o kadar kocaman gülümsemesiyle genç bir kız geliyor. O kız Hazar Ergüçlü. Makyaj odasındaki yüksek volümlü müzikle dans ederken sohbet etmeye başlıyoruz. Kıbrıs Lefkoşa doğumlu. Şu anda da Haliç Üniversitesi’nde tiyatro okuyor. Kıpır kıpır, enerjisi insana çok iyi gelen bir kız Hazar. Kıvırcıklar birbirini çok iyi anlar, o da asla zaptedilemeyen saçlara sahip. Lisede kötü bir öğrenciyken, sahneye yönelince her şeyin değiştiğini anlatıyor “Bir sürü yeni tarafımla tanışıp, daha rahat ve özgür olunca, sahneyi benimsedim baya. Mesela kendimi çok hareketli ve enerjik, sosyal ilişki kurmakta zorlanmayan biri sanırdım. Aslında çok çekingenmişim. Bugün bile hala kamera yakın planımı alırken boynum titrer.” Saçlarını sakinleştirmek için kuaförün emin ellerine teslim olduğunda ben de üst kata çıkıyorum. Çünkü az önce Metin ve Taner birlikte geldiler, onları bulmam lazım.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Yiğit Karaahmet
03/10/2014 20:55
YORUMLAR




DİĞER HABERLER