Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Umuda yolculuk: Caitlyn Jenner

 

Bir takım eleştiriler de Caitlyn’in E Entertainment’a kendi şovunu koyması ve buradan da parayı götürmeye çalışması üzerine.  Ne yapsaydı peki? 65 yaşında cinsiyeti değiştirdikten sonra doktor olup Kızılhaç’la Afrika’daki çocuklar için mi çalışsaydı? Ya da kütüphane memuru olup tayyörlerin arkasına mı sığınsaydı? Ya da sizlerin 65 yaşındaki babaanneleriniz gibi romatizma doktorundan, ülser ameliyatına mı gitseydi?

Tabii ki şov kızı olacak. Tabii ki Caitlyn’i ünlü etmek, hakkında daha fazla konuşturmak için çalışacak. Elbette televizyona çıkacak, elbette şöhretin tadını çıkaracak.

Zaten geldiği noktada da merak etmeyin delik boncuk yerde durmuyor. Caitlyn’in açtığı twitter hesabı takip edilme hızıyla Obama’yı geçti. Şovun ilk bölümü rekor bir izleyici elde etti ama aynı izleyici aradığını bulamayınca aynı rekor hızla geri gitti. Bundan sonrası Caitlyn’in kendi vereceği kariyer kararı olacaktır.

Tüm bunların ardından ise ben Caitlyn Jenner’a baktığımda ne gördüğümü söyleyeyim size. Ben o fotoğraflarda umudu görüyorum. Vazgeçmemeyi ve kendi duygularından emin olmayı görüyorum. Başarmak için yaşın öneminin olmadığını görüyorum.

1 2 3 4 5
Yiğit Karaahmet
10/08/2015 17:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER