Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Umuda yolculuk: Caitlyn Jenner

 

İstediğin hayat için kronolojik bir tarihin hiçbir önemi yok. Günün birinde canına tak ettiğinde seni hangi neden motive ederse etsin o kararı verebilirsin. Atacağın bu adım seni Vanity Fair’in kapağında, Annie Leibovitz tarafından fotoğraflanmaya kadar götürebilir. Caitlyn’in yaptığı şey, ki bence trans tarihinin en büyük kazanımlarından biri, ünlü, başarılı, şampiyon bir erkek atletin eskisinden daha ünlü, başarılı ve güzel bir kadına dönüşmesinin hikayesi.

İstediğin şey şöhretse eğer kimseye, herkesten önce kendine yalan söylemek zorunda değilsin. Caitlyn bu şöhretini kendisine en dürüst olduğu zamanda, 65 yaşından sonra kazandı. Şimdi Kardashian’ları da geçti, 65 yaşında La dolce Vita’sını yaşıyor, erkekler sırada, paralar bankada...

Ve buna saygı duymaktan başka bir şey gelmiyor içimden.

Hepimiz için hala umut var. Caitlyn Jenner’dan hiçbir şey için geç olmadığını bir kere daha öğrendim. Belki de görebilirsem eğer, kendi 65’imde Aktüel’in kapağında ‘Bana Suzan deyin’ diyerek yer alabilirim.

Bu umut herkes için.

Caitlyn üzerinden tüm spot ışıklarının, içinde yaşadığı bedenini değiştirmek, kendine ait olanı aramak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan tüm transların üstünden inmemesi dileğiyle.

Şov devam etsin!

1 2 3 4 5
Yiğit Karaahmet
10/08/2015 17:52
YORUMLAR




DİĞER HABERLER