Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Emmy 2015 Tahminleri

Komedi Dalında En İyi Yardımcı Kadın Kadın Oyuncu
Mayim Bialik, The Big Bang Theory
Niecy Nash, Getting On
Julie Bowen, Modern Family
Allison Janney, Mom
Kate McKinnon, Saturday Night Live
Gaby Hoffmann, Transparent
Jane Krakowski, Unbreakable Kimmy Schmidt
Anna Chlumsky, Veep 

Kim Kazanır: Adayların çokluğu şaşırtmasın, format değişikliğinin yanı sıra sahayı domine edecek kimsenini ön plana çıkmaması da etken. Kazanacak aday belli: Amerikalılar Allison Janney'ye bayılıyor, 7. Emmy'sini alır.

Kim Kazanmalı: Anna Chlumsky. Allison Janney eminim iyi oynuyordur, ben o diziye takribi 3,5 dakika tahammül edebildiğim için çok bir fikrim yok açıkçası. Anna Chlumsky ise acayip bir iş yapıyor Veep'te. Tarihin en iyi komedi oyuncularından birinin karşısında sadece ayakta kalmakla kalmıyor, Julia-Louis Dreyfus'tan besleniyor da aynı zamanda. Vasat bir oyuncu ezilirdi o performansın karşısında.

Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine
Adam Driver, Girls
Keegan-Michael Key, Key & Peele
Ty Burrell, Modern Family
Tituss Burgess, Unbreakable Kimmy Schmidt
Tony Hale, Veep

Kim Kazanır: İşlerin karıştığı yere geldik, iki tane aday ön plana çıkıyor, Tony Hale ve Titus Burgess. 5 yıllık sürede Modern Family serisini bozan tek adam Tony Hale. Bir devrin sonunun simgesi, hem de Arrested Development mezunu. Yalnız Veep, diğer iki dalda rakipsiz, Unbreakable Kimmy Schmidt'i ödülsüz göndermeyeceklerdir. Titus Burgess'i bir adım önde görüyorum.

Kim Kazanmalı: Tony Hale'ı çok seviyorum ama belli bir noktadan sonra yoran, fazla çaba sarfettiğini düşündüren metodik bir oyunculuğu var. Titus Burgess daha doğal komik, daha fresh. 

1 2 3 4 5 6 7 8
Aras Bayram
17/09/2015 05:37
YORUMLAR




DİĞER HABERLER