Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Emmy 2015 Tahminleri

Drama Dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu
Joanne Froggatt, Downton Abbey
Lena Headey, Game Of Thrones
Emilia Clarke, Game of Thrones
Christine Baranski, The Good Wife
Christina Hendricks, Mad Men
Uzo Aduba, Orange Is The New Black 

Kim Kazanır: Burada benim kafam karışık. Game of Thrones tüm sezonu Lena Headey'nin üstüne yıktı ve meyvelerini de topladı, Headey kariyerinin en iyi performansını sergiledi kuşkusuz. Gücün yerle bir ettiği karakter her adımında dönüşürken Headey de büyüdü ekranda. Öte yanda daha önce bu ödüle 6 kez aday olup, hak etmiş olmasına rağmen Anna Gunn gibi çok önemli bir rakibe toslamış Christina Hendricks var. Her ikisinin de son şansı aslına bakarsanız, ama 7 yılın hatrına, Mad Men'e ilk veda ödülü gelir. Hendricks diyorum, yazarken karar verdim.

Kim Kazanmalı: Her şey bir yana Lena Headey'nin sürekli kalkık kaşlarını ekranı ellemek suretiyle sıklıkla indirmeye çalıştığım doğrudur. Öyle çok da bayılmıyorum kendisine. Aduba'yı da Hendricks'i de önüne koyarım. Ama Joan'un güçlü sezonla bitirişi bir tık öne çıkarıyor kendisini.

Drama Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu
Jonathan Banks, Better Call Saul
Ben Mendelsohn, Bloodline
Jim Carter, Downton Abbey
Peter Dinklage, Game Of Thrones
Alan Cumming, The Good Wife
Michael Kelly, House of Cards

Kim Kazanır: Yine zayıf kategori, yine iki aday. Birbirimizi kandırmayalım, Dinklage'ın geçen sene Aaron Paul'un yerine rahat rahat ödüle uzanması gerekiyordu. 4. sezonun yanına bile yaklaşamamışken 5. sezondaki performansıyla ödülü alması garip olacak Jonathan Banks'in önünde. Ama bir telafi kararı gelebilir. Emmy bayılır böyle şeylere. Az farkla Peter Dinklage diyorum. 

Kim Kazanmalı: Jonathan Banks'in adaylık aldığı bölüm Five-O'daki performansı, Dinklage'ın Hardome'daki performansından iyi. Hem Breaking Bad esintileri de sunuyor oyunculuğuyla... Yok ya şuna Peter Dinklage demezsem içim rahat etmez benim.

1 2 3 4 5 6 7 8
Aras Bayram
17/09/2015 05:37
YORUMLAR




DİĞER HABERLER