Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Emmy 2015 Tahminleri

Drama Dalında En İyi Kadın Oyuncu
Claire Danes, Homeland
Viola Davis, How to Get Away With Murder
Taraji P. Henson, Empire
Tatiana Maslany, Orphan Black
Elisabeth Moss, Mad Men
Robin Wright, House of Cards

Kim Kazanır: W O W. Yıllar sonra Televizyonda Kadın Devrimi anlatılırken şu listeyi göstermeniz yeterli olur. Adaylıkla avunması gereken Tatiana Maslany ve tahammül edilemez hale gelen Claire Danes'i bir kenara koyarsak 4 tane aşırı güçlü aday var. Viola Davis eleştirmenlerin, Taraji P. Henson seyircilerin gözdesi. Söz konusu ödül olduğunda böyle durumlarda eleştirmen tercihi favori olur elbet. Viola Davis de favori, orası kesin. Ancak ben gecenin en büyük sürprizinin burada çıkacağını be Taraji P. Henson'ın kazanacağını düşünüyorum. Cookie'den daha sert bir karakter yoktu ekranlarda geçtiğimiz yıl.

Kim Kazanmalı: Normal şartlarda buraya dünyanın en underrated oyuncusu Robin Wright'ı yazardım ama bir veda ödülü de benden gelsin. Elisabeth Moss'un Peggy Olson'ı Mad Men'in en özlenecek 2. karakteri. Roger Fucking Sterling'den sonra elbette.

Drama Dalında En İyi Erkek Oyuncu
Kyle Chandler, Bloodline
Jeff Daniels, Newsroom
Jon Hamm, Mad Men
Bob Odenkirk, Better Call Saul
Liev Schreiber, Ray Donovan
Kevin Spacey, House of Cards 

Kim Kazanır: Tarihin en ikonik televizyon karakterlerinden, nefret edilesi bir hayranlık uyandırıcının vücut bulmuş hali. Tüm defolarıyla, olanca yeteneğiyle, ekranların en orijinal adamlarından, bir çığır açıcı, yol gösterici. Sonuç? Üst üste 7 Emmy adaylığı, 0 ödül. Jon Hamm 8 yıl 7 sezonluk yolculuğunun hatrına gecenin en rahat ödülünü alır.

Kim Kazanmalı: Şuraya bir Kevin Spacey patlatasım vardı ama gönlüm elvermedi. Don Draper'ın tarihe geçmiş olmasına karşın Jon Hamm'e çok da bayılmıyorum aslında ama vakti geldi de geçiyor artık. 

1 2 3 4 5 6 7 8
Aras Bayram
17/09/2015 05:37
YORUMLAR




DİĞER HABERLER