Okuması izlemesinden daha heyecanlı!
logo logo logo logo logo
Bu sitede yer alan yazılardan yazarların kendisi sorumludur.
Referans vermeden kullanmayınız.
ÖZEL
Emmy 2015 Tahminleri

Komedi Dizisi
Louie
Modern Family
Parks & Recreation
Silicon Valley
Transparent
Unbreakable Kimmy Schmidt
Veep
 

Kim Kazanır: Son 8 yılda sadece iki dizi kazandı bu ödülü (30 Rock, Modern Family.) Televizyon akademisi özellikle söz konusu komedi kategorileri olduğunda güvenli seçime oynar her zaman. Pek komedi izlemiyorlar sanırım. Ben de izlemiyorum gerçi, komedi dizileri komik değil artık çünkü, zeki olmaya çalışıyorlar sadece. Konumuz bu değil. Modern Family'nin gereksiz uzayan hanedanlığı yıkılmak üzere. Çünkü Julia Louis-Dreyfus. Çünkü Veep.

Kim Kazanmalı: Bilmem? Televizyonda drama ne kadar altın çağını yaşıyorsa komedide de o kadar abuk bir dönem geçiriyor. İlle bir tane seçilecekse Silicon Valley derim.

Drama Dizisi
Better Call Saul
Downton Abbey
Game of Thrones
Homeland
House of Cards
Mad Men
Orange Is The New Black

Kim Kazanır: Gecenin en sert rekabetinde Game of Thrones ve Mad Men kafa kafaya gidiyor...mu gerçekten? Bir yanda kendi standartlarının altında bir sezonla durumu idare eden, Televizyon Akademisi'nin uzak durduğu doğa üstü öğelerle bezeli fantastik bir dizi. Karşısında gerçek bir sanat eseri, televizyon tarihine adını altın harflerle kazımış bir başyapıt, gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri. (En kötü ihtimalle ilk 3'e koymayanla televizyon konuşmam.) Evet, Matthew Weiner kimsenin istediği gibi sonlandırmadı diziyi belki ama o Matthew Weiner işte, rahatsız bir dahi. Akademi'nin televizyon kodlarını alt üst eden bir yapıtın son sezonuna 5. Emmy'sini takdim edip rekor kırmasını sağlama şansı var. O şans bir daha gelmeyecek. Mad Men diyorum. 

Kim Kazanmalı: Evladına ihanet eden baba olmayı göze alarak, üstelik Game of Thrones'un daha iyi bir şansı olmayacağını da bilerek, yukarıda saydığım tüm sebeplerden: Mad Men.

 

1 2 3 4 5 6 7 8
Aras Bayram
17/09/2015 05:37
YORUMLAR




DİĞER HABERLER